x

Jabra Evolve2 Buds | Nieuw

- Nieuw uit seal

- Incl.Garantie

€ 199,99

Omschrijving

Jabra Evolve2 Buds

- Nieuw uit seal

- Incl.Garantie

- Artikelnummer: 938985

Advanced Bluetooth multipoint-connectiviteit Jabra Multisensor Voice voor professionele gesprekken onderweg De plug-and-play-compatibele USB-adapter maakt de beste geluidskwaliteit en betrouwbare Bluetooth-verbinding mogelijk Ultracompact en comfortabel ontwerp Gebruiksduur accu tot 33 uur Werk overal geconcentreerd dankzij actieve ruisonderdrukking (ANC) Met de HearThrough-functie hoort u wat er in uw omgeving gebeurt Geïntegreerde gehoorbescherming Perfect voor hybride werken Je voert een belangrijk telefoongesprek vanuit je keuken, beloont vanuit een Co-Working Space of maakt deel uit van statusmeetings met je hond, voor of na de gassiging. Met de juiste uitrusting kun je overal werken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam.

Used Products Amsterdam
Prins Hendrikkade 176
1011TC Amsterdam

Telefoon: 020-6166169
WhatsApp: 020-6166169

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de €75,-

Onder de €75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop